fejlec GUIDE

Jakab Adrienn

AdriennBeleszülettem az idegenforgalomba, így hosszú évek sora áll mögöttem, ha utazásról és csoportok kíséréséről van szó.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Főiskolai Kar turizmus-vendéglátás szak elvégzésével (2009) léptem be diplomámmal hivatalosan az idegenforgalom terültére.

Az Idegenvezetői tanfolyam elvégzése után hivatalosan regisztrált idegenvezetői igazolványomat nagy örömmel szereztem meg. 2009 óta idegenvezetéssel és külföldi csoportkíséréssel főállásban foglalkozom.

Magyar, angol és német nyelven vállalok városnézéseket Magyarországon, csoportok vagy akár egyéni vendégek részére is. Az Országos Idegenvezetői Címjegyzék/OIC/ megbízásából a Nyugat-Duntántúl régiót, mint annak hivatalos szakértőjeként/ idegenvezetőjeként képviselem.

2009 óta rendszeresen idegenvezetek magyar és angol nyelvű csoportokat külföldre is, Európa több országába. A többhetes körutazások során csoportvezetői feladatokat látok el, bemutatom az adott országokat, városnézéseket tartok és gondoskodom az út és programok megfelelő időbeosztásáról.

Örömömet lelem benne, ha egy-egy út során én mutathatom be csoportjaimnak adott táj szépségeit, ismereteimet átadhatom és hozzájárulhatok ahhoz, hogy megkedveljék az adott területet. Mindig arra törekszem, hogy az élményekben gazdag, kellemes hangulatú utazás feltöltse az Utasaimat, és sok szép emlékkel gazdagodva térjenek haza.

Vállalt célterületek

Elérhetőség

Jakab Adrienn

E-mail: adrienn.guide@gmail.com

jakabfamily.guide@gmail.com